keskiviikko 31. lokakuuta 2012

Halloum salaatti

Tämä on toinen pravuurini ja ihan ehdoton lepisalaattini! Itseasiassa jopa niin lemppari, ettei Muru voi enää sietää koko ruokaa. Hiukan taisi tulla herralle yliannostusta kun eräässä elämänvaiheessa tämä oli ainoa asia jota suostuin syömään.


  • Erilaisia salaatteja (Rucolaa, tammenlehvää jne.)
  • 1/2 Kurkku
  • Kirsikkatomaatteja
  • 1/2 Cantaloupé meloni (Tässä käytin päärynää, mutta ei toiminut yhtä hyvin)
  • Pinjansiemeniä
  • 2rkl (hyvää) Pestoa
  • Halloum juusto
Kuutioi kurkku ja puolita tomaatit. Pese salaatti ja kuutioi meloni (tai päärynät) isoiksi kuutioiksi ja sekoita ainekset keskenään. Paahda pinjansiemeniä kuumalla pannulla ilman rasvaa kunnes ne hiukan ruskistuvat. Valmiit tuoksuvat ihanalle, palaneet popkornille.

Leikkaa juusto n.0,5cm paksuisiksi viipaleiksi. Ruskista viipaleet oliiviöljyssä kullan ruskeiksi ja kuutioi ne neljään osaan. Sekoita siemenet ja juusto mukaan salaattiin. Lisää kastikkeeksi 2-3rkl pestoa ja nauti.

3 kommenttia:

  1. Heippa,

    Onkos pestopastan ohje kadonnut täältä? Meinasin tehdä sitä itselleni viikonloppuna, mutta en muista tarkkaan määriä mitä kutakin raaka-ainetta tuli laittaa :(

    VastaaPoista
  2. Moikka,

    Anteeksi kauheasti mä painelin jotain nappeja tänään ja kadotin muutaman postauksen kokonaan.
    Tässä määrät; 2dl ruokakermaa, 5rkl pestoa (tai oman maun mukaan), 1pkt Halloumia ja kourallinen spagettia joka keitetään reilusti suolatussa vedessä.

    Yritän saada postauksen palautettua vielä tänään!

    VastaaPoista
  3. Kiitos, nyt on viikonloppu pelastettu :)

    VastaaPoista

Sivut